Lukk

Legg til

Legg til ny Franshise Partner

Personlig informasjon

Fødselsdato

Kontaktinformasjon

Forretningsinformasjon

Sponsorinformation

Har du blitt henvist til denne nettsiden av en Juice Plus + Franchise Partner?

Application Payment

Kontoinformasjon

Terms and Conditions

BEKREFTELSE FRA SØKER

Jeg bekrefter med dette at jeg har lest denne søknaden om å bli Juice Plus+-franchisepartner (forsiden og baksiden) og de vedlagte betingelsene for en Juice Plus+-franchise (lenke til betingelser). Jeg samtykker i å overholde gjeldende betingelser for en Juice Plus+-franchise, som kan bli endret og oppdatert fra tid til annen i offisiell Juice Plus+-litteratur. Jeg samtykker i å erstatte og holde Juice Plus+ skadesløs for alle krav, kostnader, skader, tap, forpliktelser og utgifter (herunder advokathonorarer) som direkte eller indirekte oppstår som følge av eller i forbindelse med et eventuelt brudd på denne avtalen eller andre handlinger fra min, min agents eller mine ansattes side. Jeg bekrefter at dersom jeg bryter kontrakten, har Juice Plus+ rett til å si opp min Juice Plus+-franchiseavtale og har krav på skadeserstatning og forbud mot ytterlige kontraktsbrudd.

Jeg samtykker videre i å bli sponset av vedkommende hvis signatur fremgår under min egen signatur. Som uavhengig Juice Plus+-franchisepartner skal jeg ikke lagre, behandle eller formidle kunders kreditt- eller bankkortinformasjon, men i stedet benytte meg av JuicePlus.com , JuicePlusVirtualOffice.com eller Juice Plus+’ faksnummer. Dersom en kunde sender meg kreditt- eller bankkortinformasjon, oppfordrer jeg kunden til IKKE å sende denne informasjonen via e-post, SMS eller andre meldingstjenester (f.eks. Messenger). Ved eventuell lagring av kreditt- eller bankkortopplysninger skal disse lagres i papirform eller som kvitteringskopier. Som uavhengig Juice Plus+-franchisepartner bekrefter jeg med dette at jeg har lest reglene for beskyttelse av kunders kreditt- og bankkortinformasjon, og at jeg samtykker i å overholde disse reglene til enhver tid.

Jeg kan når som helst si opp min status som uavhengig Juice Plus+-franchisepartner ved å sende skriftlig varsel til Juice Plus+.

Franchise Partner Signup

Tusen takk for at du er interessert i å bli Juice Plus+ Franchise Partner. Vi er glade for at du vil bli med i våres oppdrag med å inspirere sunn livsstil rundt om i verden. Vi ber deg om å kontakte oss for mer informasjon om hvordan du blir en Juice Plus+ Franchise Partner. Vennligst fyll ut skjemaet nedenfor:

*Obligatoriske felt

 

Hvordan hørte du om Juice PLUS+?

Er du allerede kunde hos Juice PLUS+?

Du har 1000 tegn igjen

Send melding