Sulje

Lisää uusi

Lisää uusi edustaja

Henkilökohtaiset tiedot

Syntymäaika

Yhteystiedot

Yrityksen tiedot

Sponsorin tiedot

Suositteliko joku JuicePlus+ edustaja sinut tulemaan tälle sivustolle?

Liittymismaksu

Tilitiedot

Käyttöehdot

HAKIJAN VAHVISTUS

Täten vahvistan, että olen lukenut tämän Juice Plus+ Franchise -hakemuksen (etu- ja takasivun) sekä tähän liitetyt Juice Plus+ Franchise -sopimusehdot (linkki sopimusehtoihin). Suostun noudattamaan Juice Plus+ Franchise -sopimusehtoja niin kuin ne on tällä hetkellä julkaistu ja siten kuin niitä ajoittain korjataan ja päivitetään virallisessa Juice Plus+ -aineistossa. Suostun korvaamaan ja pitämään Juice Plus+:n turvassa miltään reklamaatioilta, kustannuksilta, vahingonkorvauksilta, menetyksiltä, veloilta tai kuluilta (mukaan lukien asianajopalkkiot), joita syntyy tai jotka ovat yhteydessä, suoraan tai epäsuorasti, tämän Sopimuksen rikkomisesta tai muusta omasta, agenttini tai työntekijäni toiminnasta. Vahvistan, että jos loukkaan tätä sopimusta, Juice Plus+:lla on oikeus lopettaa Juice Plus+ Franchise-toimintani, ja se on oikeutettu korvauksiin sekä oikeuden päätökseen kieltämään tämän sopimuksen muuta loukkaamista.

Suostun lisäksi siihen, että minua sponsoroi henkilö, jonka allekirjoitus näkyy oman allekirjoitukseni alla. Juice Plus+ Itsenäisenä Franchise Partnerina en säilö, käsittele tai siirrä asiakkaiden pankki- tai luottokorttitietoja, vaan turvaudun internet-sivuihin JuicePlus.com , JuicePlus.com . Kun saan asiakkaan pankki- tai luottokorttitietoja, kannustan asiakasta olemaan lähettämättä tietoja sähköpostitse, tekstiviesteinä tai muissa viestipalveluissa (esim. Social Media Messenger). Jos mitään pankki- tai luottokorttitietoja tallennetaan, ne tallennetaan vain paperiraportteina tai kuittien kopioina. Juice Plus Itsenäisenä Franchise Partnerina olen lukenut asiakkaan pankki- ja luottokorttitietojen suojelemista koskevan käytännön ja suostun noudattamaan aina tätä käytäntöä.

Itsenäinen Juice Plus+ Franchise -statukseni voidaan perua milloin tahansa antamalla Juice Plus+ kirjallinen huomautus.

Jälleenmyyjäksi rekisteröityminen

Kiitos kiinnostuksestasi ryhtyäksesi Juice Plus + Franchise Partneriksi. Olemme innoissamme, että haluat liittyä mukaan meidän missioon inspiroimaan terveellistä elämää ympäri maailmaa. Pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä, kuullaksesi lisätietoja siitä, miten voit tulla Juice Plus + Franchise Partneriksi. Käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta:

*Pakolliset kentät

 

Miten kuulit Juice PLUS+:sta?

Oletko jo Juice PLUS+ -asiakas?

1000 merkkiä jäljellä

Lähetä viesti