Stäng

Vad vill du söka efter?

Stäng

Inga artiklar att visa

Product
ANTAL 0
SEK 0.00

Mitt kundkonto

3x3 med Luke: Spänstig mamma

Att vara förälder kan vara ganska krävande! Du kör på i hundra knyck för att hinna med alla dagliga göromål och det finns knappt någon tid för träning.  Luke visar tre enkla övningar som du kan göra med din bebis. Kom i form samtidigt som du underhåller ditt barn.

 

 

1. Övning: Sumosquat

Håll bebisen i ett säkert läge eller använd en babysitter såsom i videon. Ställ dig bredbent, mer än axelbrett isär, med fötterna i 45 graders vinkel. Sätt dig på huk (squat). Se till att ha bra balans och stark kroppshållning. Skjut höfterna bakåt när du böjer knäna. Spänn bålmuskulaturen, ha en rak rygg och låt inte knäna hamna framför tårna. Sitt kvar i en smidig, kontrollerad squat. Säkerställ att du har en perfekt ställning innan du lägger till bebisens vikt. I den här övningen tränar du säte, baksida respektive framsida lår, höftböjaren och vaderna.

2. Övning: Gungande utfall

Ta ett stort steg framåt med ena benet i utfallsposition (lunge). Sänk dig nedåt så att bakre knäet nästan nuddar vid marken. Se till att ställningen är tillräckligt bred så att det främre knäet inte går över tårna. Stanna kvar i positionen och gunga upp och ned. Det här är en utmärkt funktionsövning som stärker balansen samt musklerna i säte, höftböjare och lår.

3. Övning: Kort brygga

Ligg på rygg med fötterna intill rumpan. Skjut upp höfterna med bebisen vilande i knäet. Lyft upp höfterna så högt som möjligt. Spänn musklerna i sätet en stund och sänk sedan ned kroppen till marken. . Upprepa under en tid som är lämplig för din personliga nivå och form. I den här övningen tränar du säte, rygg och baksida lår på ett milt sätt, vilket är bra om du haft problem med ryggen. 

OBS! Upprepa de 3 övningarna 3 gånger!

https://lukerennie.ch/