Stäng

Vad vill du söka efter?

Stäng

Inga artiklar att visa

Product
ANTAL 0
SEK 0.00

Mitt kundkonto

3x3 med Luke: Kom i form medan du borstar tänderna!

Att få välformade vader och armmuskler utan att lägga ner för mycket tid på det kan vara enklare än du tror.  Luke visar hur han lägger in några enkla övningar medan han borstar tänderna eller fixar med håret. Du behöver inte ens gå ut ur lägenheten och har redan gjort din morgongymnastik som ger dig kraft för dagen! 

1. Övning: Tåhävningar

Den här övningen kan också göras på ett trappsteg eller med vikter för ytterligare motstånd. I videon använder Luke bara sin egen kroppsvikt. Börja med att stå med fötterna axelbrett isär med handfatet som stöd.   Häv dig upp på tå och spänn vaderna. Ha en neutral kroppshållning genom att stå rakt med axlarna bakåtdragna och bröstet framskjutet. Gör 3 ggr 15 repetitioner.

2. Övning: Utåtroterande knälyft

Den här övningen är bra för att aktivera bålmuskulaturen och höftböjaren samt för att förbättra balansen. Börja med att höja knäet medan du balanserar på ett ben. Rotera sedan knäet sakta bort från kroppen. Ha en neutral kroppshållning med stabilt bålparti. Upprepa rörelsen på ett kontrollerat sätt. Gör 10-15 repetitioner på varje sida.

3. Övning: Armhävning mot vägg

– Börja med att stå på armslängds avstånd från väggen. Forma en diamant med pekfingrarna och tummarna och placera den mot väggen i brösthöjd. Stå på tå med hälarna lyfta med spänd bål- och sätesmuskulatur och styv överkropp. Sänk kontrollerat kroppen mot väggen. Upprepa 10-15 gånger.

OBS! Upprepa de 3 övningarna 3 gånger!

Luke Rennie