Lukk

Hva ønsker du å søke på?

Lukk

ingen artikler å vise

Product
ANTALL 0
NOK 0.00

Min kundekonto

3x3 med Luke: Kom i form mens du pusser tennene!

Veien til definerte armer og legger er kortere enn du tror, og du trenger ikke å bruke mye tid på det. Luke viser hvordan han legger inn noen få øvelser mens han pusser tennene eller fikser håret. Du har ennå ikke kommet deg ut av leiligheten og allikevel er du ferdig med morgentreningen! 

1. Øvelse: Tåhev

Denne øvelsen kan også gjøres på en kasse eller med vekter for mer motstand. I videoen bruker Luke bare sin egen kroppsvekt. Stå med føttene i skulderbredde og bruk vasken som støtte. Hev deg opp på tå og stram leggmusklene. Ha en nøytral kroppsholdning ved å stå med ryggen rett, skuldrene bakover og brystet litt fram. Gjør 3 sett à 15 repetisjoner.

2. Øvelse: Roterende knehev

Dette er en god øvelse for å aktivere kjernemuskulaturen og hofteleddsbøyerne, i tillegg til at den styrker balansen. Start med å heve kneet mens du balanserer på ett bein. Roter deretter kneet sakte ut fra kroppen. Ha en nøytral kroppsholdning og spenn kjernemuskulaturen. Gjenta bevegelsen på en kontrollert måte. Gjør 10–15 repetisjoner på hver side.

3. Øvelse: Diamant-pushups mot vegg

Start med å stå en armlengdes avstand fra veggen. Form en diamant med tomlene og pekefingrene og plasser hendene på veggen i brysthøyde. Stå på tå med hælene hevet, spenn kjerne- og setemuskulaturen og hold overkroppen rett. Senk kroppen kontrollert mot veggen og gjør 10–15 repetisjoner.

VIKTIG: Gjenta alle 3 øvelsene 3 ganger!

Luke Rennie