Close

What would you like to search for?

Close

Laat geen items zien

Product
aantal 0
0.00

Mijn account

Healthy Starts for Families

Als u kinderen hebt, weet u hoe belangrijk het is om hen een gezonde start in het leven te geven. Wij zijn van mening dat gezonde kinderen uit gezonde gezinnen komen en daarom is het onze missie om het hele gezin te helpen om positieve gewoonten te ontwikkelen. Healthy Starts for Families is een welzijnsinitiatief dat wil aanzetten tot gezond leven thuis en gezinnen wil helpen om eenvoudige, maar belangrijke veranderingen in hun levensstijl aan te brengen op weg naar een betere gezondheid.

Wij vinden ook dat het aannemen van een gezonde levensstijl een holistische inspanning is en daarom richten wij ons op vier welzijnspijlers:

Voeding

Goed eten betekent evenwichtig eten. We moeten niet alleen genoeg fruit en groenten op ons menu zetten. De grootte van onze porties en regelmatige maaltijden zijn eveneens belangrijke voedingsgewoonten.

Beweging

Een gezonde levensstijl is een actieve levensstijl. Of u nu gewoon iedere dag een paar minuutjes speeltijd ingelast of aan uw conditie werkt. Manieren vinden om uw gezin in beweging te krijgen is noodzakelijk om iedereen gezond te houden.

Hydratatie

Genoeg water drinken vormt een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Gesuikerde drank vervangen door water, fruit en groenten eten die veel water bevatten en na inspanningen opnieuw vocht innemen zijn allemaal belangrijke stappen om zo gezond mogelijk te leven en je opperbest te voelen.

Slapen

Slapen en stressmanagement worden vaak over het hoofd gezien als het op gezondheid aankomt. Gezonde slaapgewoonten voor het hele gezin en manieren vinden om de dagelijkse stress te verwerken, zijn niet alleen voor de geestelijke, maar ook voor de lichamelijke gezondheid essentieel.

FAMILY HEALTH STUDY

Een belangrijk onderdeel van het initiatief Healthy Starts for Families is de Family Health Study. Met meer dan 1,5 miljoen deelnemende gezinnen en 20 jaar resultaten helpt de Family Health Study u om de blijvende, positieve effecten van de veranderingen van u en uw gezin te documenteren. Schrijf u in en ontvang – met een kleine bijdrage - capsules of de soft chewables van Juice Plus+ voor uw kind gedurende maximaal vier jaar als deelnemer aan de studie.

Resultaten van de Family Health Study

Ontdek de resultaten van onze Family Health Study en hoe groot de impact van Juice Plus+ kan zijn op de gezondheid van uw gezin. Lees meer over Healthy Starts for Families!

61%

61% eet meer groenten en fruit

71%

71% consumeert minder fastfood en frisdrank

71%

71% drinkt meer water

60%

60% mist minder schooldagen

 

Ouders die aan de Family Health Study deelnemen, vullen jaarlijkse enquêtes in die de impact helpen meten van veranderingen in levensstijl op het welzijn van hun gezin. Deze enquêtes bestaan uit een reeks vragen voor ouders om de algemene gezondheid van hun gezin te beoordelen.

Schrijf uw gezin vandaag nog in!

Doe mee met de Family Health Study in drie eenvoudige stappen!
Zin om aan de studie deel te nemen? Zo gaat u te werk:

2

Deelname

Als bonus ontvangt u als klant, indien u in aanmerking komt (zie onderstaande voorwaarden), Juice Plus+ capsules of soft chewables van de Selectie van Fruit & Groente voor uw kind – met een kleine bijdrage van €10 (€2.50 / maand) - gedurende maximaal vier jaar als deelnemer aan de studie.

3

Evaluatie

Na ontvangst van uw eerste levering, wordt u gevraagd om een eenvoudige enquête in te vullen om de huidige eetgewoonten van u en uw gezin te kennen. Na deze enquête ontvangt u 5 follow-up enquêtes gedurende maximaal 4 jaar om uw voortgang naar een gezondere levensstijl bij te houden.


Inschrijven

Klaar om deel te nemen aan de Family Health Study? Vul gewoon de informatie in om u te helpen te beginnen.

*Verplicht veld

VOORWAARDEN

  • Voor volwassenen: U moet ouder dan 18 zijn en familie van het kind om u te registreren als klant van Juice Plus+.
  • Voor kinderen: Uw kind moet tussen 4 en 21 jaar oud zijn.