Stäng

Vad vill du söka efter?

Stäng

Juice PLUS+ Experience

VÅRA JUICE PLUS+ HEROES

Juice PLUS+ är perfekt för människor som vill nå längre än sina mål. För dem som vill pröva något nytt och vidga sina gränser. Många Juice PLUS+-kunder har inte så konstigt också nått stora framgångar inom sina områden.

Dessa människor har skaffat sig helt olika erfarenheter och vill berätta för oss om hur de har förverkligat sig själva.

Ambassador Björn Dunkerbeck

Björn Dunkerbeck

Dansken Björn Dunkerbeck är en av de mest framgångsrika idrottmännen genom tiderna. Han har vunnit allt som går att vinna inom vindsurfing – det mesta dessutom flera gånger om. Slalom, course och racing är inte de enda grenar han har rönt stora framgångar inom. Han har även vunnit kategorin ”over all” 12 år i rad. Och detta är bara ett par stycken av de totalt 41 VM-medaljer han är stolt innehavare av. Han brinner för Juice PLUS+ och har fortfarande storslagna drömmar: att slå sitt eget hastighetsrekord. Vi ska få uppleva denna utmaning tillsammans med honom – Björn Dunkerbeck och Juice PLUS+ Speed Record 2015!

Dave O’Brien

56-åriga Dave O’Brien är den äldsta deltagaren som lyckats ta sig igenom tävlingen ”4Deserts” på endast ett år. Detta 1 000 km långa lopp genom fyra öknar pressar löparna fysiskt och mentalt till det yttersta.

– Ju äldre man blir, desto mer tror folk att kroppen förlorar sin vitalitet och ork. Men sedan jag började äta Juice PLUS+ för 16 år sedan har min ork och min vitalitet ökat något enormt.


  

Ambassador Barbara Schett

Barbara Schett

Denna före detta tennisspelaren, en gång bland de världsbästa, är i dag karriärskvinna, idrottare och mamma. Babsi vet vad hon vill: ligga steget före och njuta av livet.

– Sport är definitivt nyckeln till mer kraft och vitalitet.  Jag sportar i stort sett varje dag. Den bästa tiden på dygnet är morgonen. Då kan jag börja dagen full med energi. Jag ser också till att få i mig en färsk och balanserad kost. Och så dricker jag mycket vatten. Men vad jag inte klarar mig utan är tiden med min familj och utsikten över de tyrolska alperna. Det ger mig den styrka jag behöver.

Ambassador Dr. Matthias Baumann

Dr. Matthias Baumann

Som kirurg ställs Matthias Baumann dagligen inför utmaningar. När han är ledig söker han andra utmaningar. Oavsett om han bestiger Mount Everest, deltar i triathlontävlingen Ironman på Hawaii eller andra extremsporter pressar han sig till det yttersta. I sitt bagage har han alltid: Juice PLUS+!

– Jag har hållit på med tävlingsidrott sedan jag var liten och alltid varit noga med att äta sunt. Med Juice PLUS+ får jag i mig en extra dagsdos energi och vitalitet. Juice PLUS+ är värd sin vikt i guld. Framförallt på turer när färska frukter och grönsaker inte går att få tag på.

 

Ambassador Kathie Fielding

Katie Ravey

Katie FIelding är inte bara en av våra mest framgångsrika franchisepartner. Hon har också kunnat förverkliga sin dröm med Juice PLUS+. Ett liv utan några kompromisser. Hennes #TheSkinnyRules har gjort henne till en framgångsrik tränare och hjälpt många människor att leva ett bättre och hälsosammare liv.

– Oavsett vem du är, varifrån du kommer eller vad du sysslar med så kan Juice PLUS+ bli en hjälp för dig genom livet. En hälsosam kost är mitt mantra, och Juice PLUS+ min personliga lösning.