Stäng

Vad vill du söka efter?

Stäng
Juice PLUS+® Complete  - Lifestyle

Vill du både må bra och se bra ut? 

Det är upp till dig.

 

Du älskar ditt liv och odlar din egen livsstil. För dig innebär det god hälsa, bra relationer och god kondition. Du vill må bra och trivas med dig själv – det är viktigt för dig.

För att kunna skapa denna livsstil måste du hitta den perfekta balansen i ditt liv och självklart äta en hälsosam kost. Det är grunden. Detta innebär varierade mål med färska frukter, krispiga grönsaker och ett stort glas vatten. För som vi alla vet är det viktigt med en balanserad kost för att må riktigt bra.

Rätt val av mat har stor betydelse för en balanserad kost. Men med all stress du möter i den hektiska vardagen är det inte alltid så enkelt att göra välplanerade inköp eller komponera måltider därhemma.

Därför behöver du något som passar din livsstil, ett alternativ som är lika flexibelt som du. Den enkla lösningen heter: Juice PLUS+ Complete.

Våra produkter är perfekta när du är på språng, mellan möten, när idrottar och när du reser. De ger dig viktiga mineraler och vitaminer. Dessutom går det snabbt och enkelt att göra i ordning dem. Så du behöver aldrig göra avkall på dina principer oavsett var du är.

It’s your Life. Make it Complete.

Juice PLUS+ Complete-shaker
med vanilj och choklad

Complete Shakes:
+ vegetabiliska proteiner
+ glutenfritt
+ fibrer
+ lågt glykemiskt index 
+ utan konserveringsmedel

Juice PLUS+® Complete Shakes

Våra shaker ger dig en perfekt blandning av kolhydrater, protein, fett, kostfiber, mineraler och vitaminer. Juice PLUS+ Complete är fritt från konserveringsmedel och artificiella sötningsmedel, färgämnen och smakämnen.

Läs mer

Juice PLUS+ Complete
barer

Kompletta barer:
+ vegetariskt
+ glutenfritt
+ omega-3-fettsyror
+ fibrer
+ utan konserveringsmedel

Juice PLUS+® Complete Bars

Våra goda näringsrika barer är idealiska att ha med sig för aktiv livsstil. Barerna innehåller omega-3-fettsyror och mycket kostfiber.

 

Läs mer

Juice PLUS+ Complete
soppor

Soppa:
+ vegetariskt
+ glutenfritt
+ omega-3-fettsyror
+ fibrer
+ utan konserveringsmedel

Juice PLUS+® Complete Soup

Och när du behöver något varmt, testa vår Juice PLUS+ Complete Vegetable Soup. Soppan smakar inte bara utsökt, den innehåller också det allra bästa från färska grönsaker.

Läs mer
file


Var smart!

Var smart och ersätt tomma kalorier med en blandning av näringsämnen av hög kvalitet som ger kroppen en kickstart. Förbättra dina prestationer och dra fördel av Juice PLUS+ Complete tillsammans med familj och vänner.

Prova Juice PLUS+® Complete och se. Till shoppen