Lukk

Hva ønsker du å søke på?

Lukk

Juice PLUS+ Experience

VÅRE JUICE PLUS+ HEROES

Juice PLUS+ passer perfekt for mennesker som vil overgå sine mål, prøve noe nytt og utvide horisonten. Derfor er det ikke overraskende at man blant Juice Plus+-kundene finner personer som har oppnådd store ting på sitt område.

Disse menneskene har gjort seg ulike erfaringer og vil dele sine historier om selvrealisering med oss.

Ambassador Björn Dunkerbeck

Björn Dunkerbeck

Björn Dunkerbeck fra Danmark er en av historiens mest suksessrike idrettsutøvere. Han har vunnet alt du kan vinne innen brettseiling – de fleste opptil flere ganger. Slalåm, courseracing og racing er bare noen av disiplinene han behersker, og han har vunnet verdensmesterskapet 12 år på rad. Dette er bare noen få av de totalt 41 VM-titlene han kan skilte med. Han er brenner for Juice PLUS+ og har fortsatt store ambisjoner, nemlig å å slå sin egen fartsrekord. Vi kommer til å følge ham tett i denne utfordringen – Björn Dunkerbeck og Juice PLUS+ Speed Record 2015!

Dave O’Brien

Med sine 56 år er Dave O’Brien den eldste deltakeren som har klart å gjennomføre ørkenløpet "4 Desert" i løpet av bare ett år. Dette 1000 km lange løpet gjennom fire ørkener presser deltakerne til det ytterste både mentalt og fysisk.

"Etter hvert som vi blir eldre, tror mange at kroppen mister sin vitalitet og energi. Men etter at jeg begynte å ta Juice PLUS+ for 16 år siden, har jeg fått stadig mer energi og vitalitet."


  

Ambassador Barbara Schett

Barbara Schett

Den tidligere tennisspilleren, som var blant de beste i verden, er i dag både karrierekvinne, idrettsutøver og mor. Babsi vet hva hun vil – å ligge ett steg foran og nyte livet.

"Sport er helt klart nøkkelen til mer energi og vitalitet. Jeg trener nesten hver dag. Den beste tiden er om morgenen. Da kan jeg starte dagen full av energi. Jeg sørger også for å ha et friskt og balansert kosthold og drikke rikelig med vann. Noe jeg ikke klarer meg uten, er tid med familien og utsikten over de fantastiske tyrolerfjellene. Det gir meg den styrken jeg trenger."

Ambassador Dr. Matthias Baumann

Dr. Matthias Baumann

I sitt yrke som kirurg må Matthias Baumann takle ulike utfordringer hver dag. Og han søker enda flere utfordringer på fritiden. Uansett om det er Mount Everest, Ironman-triatlon på Hawaii eller annen ekstremsport, presser han grensene til det ytterste. Og i bagasjen har han alltid med seg: Juice PLUS+!

"Jeg har drevet med konkurranseidrett siden jeg var barn, og har alltid passet på å spise sunt. Med Juice PLUS+ får jeg den ekstra dosen med energi og vitalitet hver dag. Juice PLUS+ er verdt sin vekt i gull, spesielt når vi ikke har tilgang på frisk frukt og grønnsaker."

 

Ambassador Kathie Fielding

Katie Ravey

Ikke bare er hun er av våre dyktigste franchisetakere, hun klarte å realisere drømmen sin med Juice PLUS+: Et liv uten kompromisser. Hennes #TheSkinnyRules har gjort henne til en fremgangsrik treningsinstruktør og har hjulpet mange til et bedre, sunnere liv.

"Det spiller ingen rolle hvem du er, hvor du kommer fra eller hva du gjør – Juice PLUS+ hjelper deg i det lange løp. Sunt kosthold er mitt mantra, og for meg er Juice PLUS+ løsningen."