Lukk

Hva ønsker du å søke på?

Lukk
Juice PLUS+® Complete ingredients

Juice PLUS+ COMPLETE 

for din livsstil

 

Juice PLUS+ Complete har produkter for enhver livsstil. Passer hvor som helst og når som helst: til frokost, lunsj eller som et mellommåltid.

Av og til kan hverdagen bli for travel, men det betyr ikke at du må gå på akkord med kostholdet. Juice PLUS+ Complete hjelper deg å holde et sunt kosthold på farten. Juice PLUS+ Complete gir deg viktige mineraler og vitaminer. I tillegg inneholder de riktig mengde karbohydrater, proteiner, kostfiber og fett. Alt du trenger i ett måltid!

Juice PLUS+ Complete er også rimelig i pris. Til sammenligning: Juice PLUS+ Complete gir deg et balansert måltid som koster betraktelig mindre enn et tilsvarende måltid på en restaurant, til og med mindre enn et hurtigmatmåltid. Selv på ditt eget kjøkken vil det bli vanskelig å lage en tilsvarende rett til en lavere pris. Shakene våre koster kun ca. 19,- NOK per porsjon, og barene og suppen koster kun ca. 23,- NOK!

Shakes for your Well-Being

Velsmakende shaker

for ditt velvære

 

Juice PLUS+ Complete Shake inneholder organiske proteiner fra soya, ris og kikerter, essensielt fett og karbohydrater – i en perfekt balanse. Derfor kan du erstatte et komplett måltid med bare 220 kalorier! Shakene fås med vanilje- eller sjokoladesmak.

Tilberedningen er rask og enkel: Bland en måleskje (35 g) Juice PLUS+ Complete med 2,5 dl skummet melk, tilsett frukt eller knust is etter smak, og shaken er klar til servering!

Juice PLUS+ Complete-shakene er vegetariske og inneholder ikke gluten, konserveringsmidler eller kunstige søtningsmidler, fargestoffer eller smakstilsetninger. Ved tilberedning med vegetabilsk melk er de også veganske. I tillegg har de lav glykemisk indeks (GI), noe som er viktig for et stabilt blodsukkernivå. 

Juice PLUS+® Complete Bars
 

Barer, supper OG BOOSTER

for en aktiv livsstil

 

Du er ofte ute og reiser, og er stadig på farten. Du er ute etter noe som kan gi kroppen din akkurat det den trenger for å komme seg gjennom dagen. Kraft! Juice PLUS+ Complete-barer er ideelle for deg med en aktiv livsstil. De gir deg ny energi mellom måltidene. Velsmakende og praktiske, og passer perfekt i lommen din.

Mixed Fruit Bar består av tranebær, rosiner, gojibær, mango, jordbær, dadler, peanøtter og linfrø. Det vil si at barene inneholder omega-3-fettsyrer og er svært rike på kostfiber. I tillegg er de veganske og glutenfrie.

Én bar kan erstatte et komplett måltid. Både Mixed Fruit Bar og Chocolate Bar inneholder bare 210 kalorier. Fordi det handler om næring og ikke overflødige kalorier.

Og når du trenger noe varmende, er det bare å varme opp vår grønnsaksuppe  Juice PLUS+ Complete Vegetable Soup med 3 dl melk. Den er vegetarisk – og vegansk ved tilberedning med vegetabilsk melk. Ikke bare smaker suppen godt, den inneholder også alt det gode fra friske grønnsaker og bare 248 kalorier! 

Booster er det perfekte supplementet til alle Juice PLUS+ Complete-produkter. Med sine naturlige ingredienser, som grønn te og havreolje, hjelper Booster deg på veien til en slankere figur. Ingrediensen glukomannan er ikke bare innovativ, den gjør det også enklere å holde et kaloriredusert kosthold når du ønsker å gå ned i vekt!