Close

What would you like to search for?

Close

Juice PLUS+® Experience

ONZE  JUICE PLUS+® HEROES

Juice PLUS+® is uitstekend geschikt voor mensen die hun doelen willen overtreffen. Voor hen die iets nieuws willen uitproberen en hun grenzen willen verleggen. Daarom is het niet verrassend dat onder Juice PLUS+® klanten grote persoonlijkheden te vinden zijn, die op hun gebied grote doelen hebben bereikt.

Deze mensen hebben compleet verschillende ervaringen verzameld en willen hun verhalen en hun persoonlijke voldoening met ons delen.

Ambassador Björn Dunkerbeck

Björn Dunkerbeck

De Deen Björn Dunkerbeck is een van de meest succesvolle atleten ooit. Hij won alles wat er met surfen te winnen viel – de meeste zeges zelfs meerdere malen. In alle categoriën won hij titels. Van slalom to allround.  De “allround” discipline won hij  12 jaar op een rij! Dit zijn slechts een paar van de in totaal 41 Wereld titels, die hij met trots  de zijne mag noemen. Hij is gepassioneerd over Juice PLUS+® en heeft nog grote dromen: zijn eigen snelheids record verbeteren. Wij gaan die ervaring van dichtbij met hem meemaken - Björn Dunkerbeck en Juice PLUS+ Speed Record 2015!

Dave O’Brien

Met  56 jaar, is Dave O’Brien de oudste deelnemer ooit die succesvol de ‘4Deserts" race binnen een jaar heeft voltooid. Dit is een 1.000 km run door vier woestijnen, die het uiterste  van de lopers vergt en hun fysieke en mentale grenzen  zwaar op de proef stelt.

Des te ouder je wordt, denken meer en meer mensen dat het lichaam vitaliteit en energie verliest. Sinds ik 16 jaar geleden met Juice PLUS+® begonnen ben,  is mijn energie en vitaliteitsniveau  enorm gestegen”.

 

Ambassador Barbara Schett

Barbara Schett

Deze voormalige tenisster, die op de wereldranglijst stond, is een carriere vrouw, atlete en moeder. ‘Babsi’ weet wat ze wil om een stap voor te blijven en van het leven te genieten.

Sport is beslist de sleutel tot meer energie en vitaliteit. Ik sport bijna elke dag. De beste tijd is  ’s morgens. Zodat ik de dag vol energie kan starten. Ik zorg ook voor vers en uitgebalanceerde voeding. En ik drink veel water. Maar waar ik echt niet buiten kan, is: tijd met mijn familie en het zicht op mijn geliefde Tiroler bergen. Dit geeft me de power die ik nodig heb.” 

Ambassador Dr. Matthias Baumann

Dr. Matthias Baumann

Als  chirurg komt Dr. Matthias Bauman dagelijks uitdagingen tegen. Hij zoekt meer uitdagingen in zijn vrije tijd. Of het nu het beklimmen van de Mount Everest, de Ironman Triathlon in Hawaii, of andere duursporten zijn, hij stelt zijn grenzen op de proef. Altijd in zijn bagage: Juice PLUS+®!

ik doe al uitdagende sporten sinds mijn kindertijd en heb er altijd voor gezorgd dat ik gezond at. Met Juice PLUS+® krijg ik die extra portie energie en vitaliteit. Juice PLUS+® is zijn gewicht in goud waard,  in het bijzonder op expedities waar geen vers fruit en groenten te krijgen is.” 

Ambassador Kathie Fielding

Katie Fielding

Is een van de meest succesvolle franchise partners – zij was in staat om haar droom te realiseren met Juice PLUS+®: een leven zonder compromis. Haar # The Skinny Rules bedrijf heeft haar tot een succesvolle trainer gemaakt en ze heeft  veel mensen geleerd een beter en gezonder leven te krijgen.

het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je doet - Juice PLUS+® geeft je een levenlang ondersteuning. Gezonde voeding is mijn mantra - Juice PLUS+® mijn persoonlijke oplossing.”