Sulje

Mitä haluaisit hakea?

Sulje

Juice PLUS+ Experience

Juice PLUS+ Heroes

Juice PLUS+ on täydellinen ihmisille, jotka haluavat ylittää päämääränsä. Niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja laajentaa rajojaan. Joten ei ole yllättävää, että Juice Plus+ asiakkaisiin kuuluu henkilöitä, jotka ovat saavuttaneet hienoja asioita omalla alallaan.

Nämä ihmiset ovat koonneet täysin erilaisia kokemuksia ja haluavat jakaa omat menestystarinansa meidän kanssamme.

Ambassador Björn Dunkerbeck

Björn Dunkerbeck

Tanskalainen Björn Dunkerbeck on yksi kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä urheilijoista. Hän voitti kaiken mahdollisen lainelautailussa – useimmat moneen kertaan. Slalomin,  lisäksi hän menestyi myös 12 vuonna peräkkäin. Nämä ovat vain muutamia kaikkiaan 41 maailmanmestaruudesta, joita hän on voittanut. Hän suhtautuu intohimoisesti Juice PLUS+:aan, ja hänellä on vieläkin suuria unelmia: rikkoa oma nopeusennätyksensä. Me tulemme kokemaan tämän haasteen aivan hänen lähellään – Björn Dunkerbeck ja Juice PLUS+ nopeusennätys vuonna 2015! 

Dave O’Brien

56-vuotiaana Dave O’Brien on vanhin osallistuja, joka on menestyksekkäästi suoriutunut „4Deserts“ kilpailusta yhden vuoden aikana. Tämä 1000 km juoksu neljän aavikon läpi vie juoksijat fyysisille ja henkisille äärirajoilleen.

“Mitä vanhemmaksi tullaan, sitä enemmän ajatellaan, että elimistö menettää elinvoimaisuuttaan ja energiaansa. Mutta aloitettuani Juice PLUS+:n käytön 16 vuotta sitten energiani ja elinvoimaisuuteni ovat lisääntyneet valtavasti.”


 

Ambassador Barbara Schett

Barbara Schett

Tämä entinen tennispelaaja, joka oli listattuna maailman tilastoissa, on uranainen, urheilija ja äiti. Babsi tietää, mitä haluaa – olla askeleen edellä ja nauttia elämästä.

Urheilu on ilman uuta avain lisäenergiaan ja elinvoimaan. Urheilen lähes päivittäin. Paras aika on aamulla. Voin aloittaa päivän täynnä energiaa. Varmistan myös, että minulla on tuore ja tasapainoinen ruokavalio. Ja että juon paljon vettä. En kuitenkaan pärjää ilman tätä: aikaa perheeni kanssa ja näkymää rakkaisiin Tirolin vuoriin. Se antaa minulle tarvitsemaani voimaa.

Ambassador Dr. Matthias Baumann

Dr. Matthias Baumann

Kirurgi Matthias Baumannilla on haasteita päivittäin. Hän hakee lisähaasteita vapaa-ajallaan. Kiipeily Mount Everestille, Ironman Triathlon Havaijilla, tai muuta rankkaa urheilua hän kokeilee rajojaan. Matkalaukussa aina mukana: Juice PLUS+!

„Olen urheillut kilpaa lapsuudesta asti ja olen aina varmistanut, että syön terveellisesti. Juice PLUS+:lla saan ylimääräisen päivittäisen annoksen energiaa ja elinvoimaa. Juice PLUS+ on painonsa arvoinen kultaa, erityisesti retkillä, joilla tuoreita hedelmiä tai vihanneksia ei ole saatavilla.“

Ambassador Kathie Fielding

Katie Ravey

yksi menestyksekkäimmistä franchise-kumppaneistamme – pystyi toteuttamaan unelmansa Juice PLUS+:lla: Elämän ilman kompromisseja. #TheSkinnyRules on tehnyt hänestä menestyksekkään kouluttajan ja auttanut monia ihmisiä elämään parempaa, terveellisempää elämää.

„Ei väliä, missä olet, mistä tulet tai mitä teet – Juice PLUS+ tukee sinua koko elämäsi. Terveellinen ravitsemus on mantrani – Juice PLUS+ on henkilökohtainen ratkaisuni.“