Sulje

Mitä haluaisit hakea?

Sulje
Juice PLUS+® Complete  - Lifestyle

Haluatko näyttää hyvältä ja tuntea olosi hyväksi? 

Valinta on sinun!

 

Rakastat elämääsi ja omaa elämäntapaasi. Sinulle tämä tarkoittaa hyvää terveyttä, hienoja ihmissuhteita ja fyysistä kuntoa. Haluat voida hyvin – se on sinulle tärkeää.

Terveellisen elämäntavan luomisen perusta: täydellisen tasapainon löytäminen elämässäsi ja tietysti terveellinen ruokavalio. Siihen kuuluvat erilaiset ateriat tuoreine hedelmineen, rapeine vihanneksineen runsaan veden kanssa. Koska, kuten kaikki tiedämme, tasapainoinen ruokavalio saa sinut tuntemaan olosi todella hyväksi.

Oikeat ruokavalinnat ovat tärkeitä tasapainoisessa ruokavaliossa. Mutta kiireisen arkielämän stressin vuoksi ei ole aina helppoa suunnitella ostoksia huolella tai valmistaa suuritöisiä aterioita kotona.

Siksi tarvitset jotakin, joka sopii elämäntapaasi, vaihtoehdon, joka on yhtä joustava kuin sinäkin. Yksinkertainen ratkaisu: Juice PLUS+ Complete.

Tuotteemme ovat täydellisiä, kun olet liikkeellä, tapaamisten välillä, urheillessa ja matkoilla. Niistä saat tärkeitä kivennäisaineita ja vitamiineja. Ja mikä parasta, ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Joten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja missään tai milloinkaan.

It’s your Life. Make it Complete. 

Juice PLUS+ Complete
pirtelöt vanilja ja suklaa

Complete Shakes -pirtelöt:
+ kasvisproteiinit
+ gluteeniton
+ kuitua
+ matala glykeeminen indeksi
+ säilöntäaineeton

Juice PLUS+® Complete Shakes

Pirtelöistämme saat täydellisen sekoituksen hiilihydraatteja, proteiinia, rasvaa, ravintokuitua kivennäisaineita ja vitamiineja. Juice PLUS+ Complete ei sisällä säilöntäaineita eikä keinotekoisia makeutusaineita, värejä eikä aromeja.

Lue lisää

Juice PLUS+ Complete
patukat

Complete patukat:
+ sopii kasvissyöjille
+ gluteeniton
+ omega-3 rasvahappoja
+ kuitua
+säilöntäaineeton

Juice PLUS+® Complete Bars

Ravitsevat, maukkaat patukkamme ovat ihanteellinen täydennys aktiiviseen elämäntapaasi. Patukat sisältävät omega-3 rasvahappoja ja paljon ravintokuitua.

Lue lisää

Juice PLUS+ Complete
Keitto

Keitto:
+ sopii kasvissyöjille
+ gluteeniton
+ omega-3 rasvahappoja
+ kuitua
+ säilöntäaineeton

Juice PLUS+® Complete Soup

Ja kun tarvitset jotain lämmintä, kokeile Juice PLUS+ Complete  Vegetable Soup -keittoa. Keitto ei vain maistu herkulliselta, se sisältää myös parhaita tuoreita kasviksia!

Lue lisää
file


Ole fiksu!

Ole fiksu ja korvaa tyhjät kalorit korkealaatuisilla ravintosekoituksella, jotka käynnistävät elimistösi. Paranna suorituskykysi ja hyödynnä perheesi ja ystäviesi kanssa Juice PLUS+ Complete.

Kokeile Juice PLUS+® Completea. Kauppaan