Sulje

Mitä haluaisit hakea?

Sulje

USEIN KYSYTTYÄ Juice PLUS+ Complete

1. Voinko käyttää Juice PLUS+ Complete tuotteita, jos minulla on allergia?

Yleissääntönä: kaikki Juice PLUS+ Complete tuotteet ovat elintarvikkeita, jotka koostuvat elintarvikkeille tyypillisistä ainesosista. Lähes kaikki (proteiinia sisältävät) elintarvikkeet voivat aiheuttaa allergiaa. Asiakas tai hänen lääkärinsä tekee päätöksen Juice PLUS+ Complete tuotteiden käytöstä allergiatapauksissa. Tiedot ainesosista yksittäisissä Juice PLUS+ Complete tuotteissa löytyvät täältä.

2. Voivatko diabeetikot käyttää Juice PLUS+ Complete tuotteita?

Yleissääntönä: Nykyisten ruokavaliosuositusten mukaan diabeetikot voivat syödä „kaikkea“, myös hiilihydraatteja. Heidän täytyy vain ottaa kaikki huomioon ravintoarvolaskelmissaan, esimerkiksi hienosäätääkseen tarvittavan insuliiniannoksen. Matalan glykeemisen indeksin vuoksi Juice PLUS+ Complete on diabeetikoille ihanteellinen.

Juice PLUS+ Complete tuotteissa on seuraavat hiilihydraattimäärät:

Vanilla Shake 28.2 g / ready-to-eat annos

Chocolate Shake 27 g / ready-to-eat annos

Mixed Fruit Bar 19.5 g / patukka

Chocolate Bar 21.7 g / patukka

Kasviskeitto 21 g / ready-to-eat annos

3. Entä proteiinin laatu Juice PLUS+ Complete tuotteissa?

Eri vihannesproteiinilähteiden yhdistelmän ansiosta (soija, soija-tofu, riisi ja kikherneet) Juice PLUS+ Completessa proteiinilla on korkea biologinen arvo (BA = mitta, joka määrittelee tehon, jolla ruuasta saatu proteiini voidaan muuntaa elimistön luonnollisesti valmistamiksi aineiksi), mikä merkitsee sitä, että proteiinin laatu on poikkeuksellisen korkea. Proteiinipitoinen ruokavalio on eduksi urheiltaessa tai voimaharjoittelussa.

4. Sisältävätkö Juice PLUS+ Complete tuotteet fruktoosia? Mitä se tarkoittaa ihmisille, joilla on fruktoosi-intoleranssi?

Juice PLUS+ Complete pirtelöt sisältävät seuraavat määrät fruktoosia:

Vanilla Shake 13 g / ready-to-eat annos

Chocolate Shake 12 g / ready-to-eat annos

Mixed Fruit Bar 5,3 g / patukka

Chocolate Bar 5,5 g / patukka

Vegetable Soup 0.5 g / ready-to-eat annos

Fruktoosi-intoleranssikynnys voi vaihdella suuresti. Joillain ihmisillä intoleranssin voi laukaista vain muutama gramma, ja toisilla vasta päivittäinen määrä, joka selvästi ylittää 10 g.

Vertailun vuoksi: 1 lasi omenamehua (200 ml) sisältää noin 13 g fruktoosia.

1 banaani sisältää noin 20 g fruktoosia.

Viime kädessä asiakkaan tai heidän lääkärinsä tulee tehdä päätös Juice  PLUS+ Complete tuotteiden käyttämisestä fruktoosi-intoleranssin kohdalla.

5. Ovatko Juice PLUS+ Complete tuotteet gluteenittomia?

Kaikki Juice PLUS+ Complete -tuotteet ovat gluteenittomia*.

*ViimeisimmäIn Codex Alimentarius standardin (FAO, YK, WHO, 2007) sekä  EU:n asetusten EU) nro 609/2013 ja nro 828/2014 mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että lopputuotteen gluteenipitoisuus on alle 20 miljoonasosaa (mg/kg).

6. Käytetäänkö GMO ainesosia?

GMO (Geenimuunnellut organismit) The Juice PLUS+ Company  Europe GmbH ei käytä elintarvikkeita, jotka on tehty geenimuunnelluista ainesosista.

7. Ovatko Juice PLUS+ Complete tuotteet laktoosittomia?

Juice PLUS+ Complete Mixed Fruit Bar on laktoositon. Juice PLUS+ Complete pirtelöiden jauhe on myös laktoositonta. Pirtelöt ovat laktoosittomia, jos rasvaton maito korvataan laktoosittomalla rasvattomalla maidolla. Vaihtoehtoisesti voi käyttää makeuttamatonta ei-maitopohjaista  maitoa, parhaassa tapauksessa kalsiumilla rikastettua – esim. Soijamaitoa. Kuitenkin ready-to-eat annoksen etiketin ravintotiedot on laskettu käyttämällä perinteistä rasvatonta maitoa, koska se vastaa suositeltua saantia. 

8. Mistä minun tulee olla tietoinen Juice PLUS+ Complete tuotteita käyttäessäni, jos minulla on lääkitys (mahdolliset yhteisvaikutukset)?

Juice PLUS+ Complete tuotteet ovat elintarvikkeita. Tiedot mahdollisista sivuvaikutuksista tiettyjen ruoka-aineiden tai elintarvikeryhmien kanssa nautittuna löytyvät yleensä tietolehtisestä, joka tulee lääkkeen mukana. Juice PLUS+ Complete tuotteiden etiketit listaavat kaikki ainesosat, ja löytyvät täältä.

9. Voiko Juice PLUS+ Complete tuotteita käyttää myös raskauden/ imetyksen aikana?

Yleissääntönä: raskaana olevien ja imettävien naisten tulisi nauttia säännöllisesti monipuolisesta ja tasapainoisesta ruokavaliosta. Liian suuri painonpudotus erittäin vähäkalorisen ruokavalion avulla (– noin < 800 kcal / päivä) voi johtaa huonoon ravitsemustilaan, joka on vaaraksi lapsen kehitykselle. Neuvomme yleisesti  välttämään painonpudotusta raskauden ja imetyksen aikana ilman lääkärin konsultaatiota. 

10. Voivatko Juice PLUS+ Complete tuotteet tukea minua erityisesti ennen ja jälkeen urheilemisen?

Juice PLUS+ Complete tuotteet ovat erittäin sopivia otettavaksi ennen, jälkeen ja urheilusuorituksen aikana.  Tuotteet koostuvat korkealaatuisista ravinteista optimaalisissa suhteissa ja kasvisproteiineista, joilla on korkea biologinen arvo (katso proteiinin laatu). Siksi Juice PLUS+ Complete tuotteet ovat erityisen arvokas ravinnon lähde urheilijoille.

11. Minulla on soija-allergia, voinko käyttää Juice PLUS+ Complete tuotteita?

Soija on oleellinen ainesosa kaikissa Juice PLUS+ Complete tuotteissa. Vain allergikot itse voivat arvioida mahdollisen allergisen reaktion riskin.

12. Ovatko Juice PLUS+ Complete tuotteet kasvissyöjille sopivia, voiko niitä valmistaa kasvisruokana?

Juice PLUS+ Complete Mixed Fruit Bar on täysin kasvissyöjille sopiva. Varmistaaksesi, että Juice PLUS+ Complete pirtelöt ovat täysin kasvissyöjille sopivia, valmista ne makeuttamattomasta, ei-maitotuotepohjaisesta maidosta, ihanteellisesti kalsiumilla rikastettuna – esim. soijamaidosta. Ready-to-eat annoksen etiketin ravintotiedot ovat kuitenkin laskettu käyttäen 250 ml perinteistä rasvatonta maitoa, eikä se enää päde muiden valmistusmenetelmien kohdalla. 

13. Voinko valmistaa Juice PLUS+ Complete pirtelöitä veteen?

Tuotteen täytyy noudattaa lainvähimmäisvaatimuksia, jotta sen voi ilmoittaa olevan aterian korvaava tuote. Sekä kalorien että ravinteiden tulee täyttää määritelty kiintiö. Juice PLUS+ Complete pirtelöt perustuvat rasvattoman maidon ravintoprofiiliin ja sitä voidaan pitää aterian korvikkeena vain, jos maitoa käytetään. Valmistus veteen tarkoittaisi, että kalorimäärä on vähemmän kuin mitä on määrätty aterian korvaaville tuotteille, ja tällöin on laitonta käyttää siitä kyseistä termiä. Vaihtoehtona perinteiselle rasvattomalle maidolle pirtelö voidaan valmistaa laktoosittomasta rasvattomasta maidosta tai makeuttamattomasta, ei-maitotuotepohjaisesta maidosta, ihanteellisesti kalsiumilla rikastettuna – esim. Soijamaidosta. Ready-to-eat annoksen etiketin ravintotiedot ovat kuitenkin laskettu käyttäen 250 ml perinteistä rasvatonta maitoa, eikä se enää päde muiden valmistusmenetelmien kohdalla.

14. Mitä ainesosia Juice PLUS+ Complete tuotteet sisältävät?

Yksittäisten Juice PLUS+ Complete tuotteiden ainesosat on lueteltu kunkin tuotteen etiketissä.