Luk

Hvad vil du gerne søge efter?

Luk

ONE SIMPLE CHANGE - EN LILLE ÆNDRING

De fleste mennesker ville gerne have en nemmere livsstil. Det kan dog være en stor udfordring at finde ud af, hvor man skal starte. At skulle spise rigtigt og motionere regelmæssigt og samtidig have tid til familie, venner og dig selv kan virke uoverskueligt. Hvorfor ikke starte med nogle overkommelige delmål
i stedet for at forsøge at klare det hele på en gang? Hvis du foretager nogle små ændringer allerede i dag, kan det gavne din livsstil på den lange bane.

Hvad venter du egentlig på? Du kan begynde din rejse mod et nemmere liv med bare en enkelt lille ændring.

KICKSTART DIN REJSE MED JUICE PLUS+®

   

I 23 år har Juice PLUS+ kapsler været den lille ændring, som har givet tusindvis af mennesker et kærligt spark til at ændre deres livsstil. Juice PLUS+ Frugt, Grønsags og bærblanding kapsler og Soft Chewables er et godt supplement til din daglige kost.

 

FIND DIN EGEN VEJ - MED SMÅ ÆNDRINGER

 
Du kan ikke skabe nye, bedre spisevaner lige fra den ene dag til den anden.
Spis en god og afbalanceret kost med frugt, grøntsager og fuldkorn – dvs. fødevarer der er så naturlige som muligt. Inden for meget kort tid vil du kunne mærke en klar forandring til det bedre.

EN GOD VÆSKEBALANCE: DRIK MERE VAND

 
Vi fungerer ikke optimalt, hvis vi ikke får nok væske. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du drikker 1½ til 2 liter vand om dagen – og gerne endnu mere i sommervarmen. Det er faktisk ret enkelt at få indtaget nok væske hver dag. Husk, at ca. 20 % af vores væskeindtag kommer via de ting, vi spiser, og frugt og grøntsager indeholder også mere end 90 % vand. Hold øje med, hvor meget væske du indtager.

VÆR FYSISK AKTIV: DYRK MOTION

 
De fleste mennesker forbinder motion med at forbrænde kalorier og tabe sig.
I stedet bør du betragte motion som en kilde til energi, der stimulerer både din krop og sjæl. Men med alle de aktiviteter, der kræver din opmærksomhed hver eneste dag, kan det måske være svært at finde tid til at gå i fitnesscenter.
Begynd med lette øvelser, som du kan gøre til en fast del af din dagligdag. En enkelt lille ændring kan gøre en stor forskel – både for dit udseende og din selvfølelse.

MERE SØVN

 
Hvornår har du sidst følt, at du har sovet rigtig godt igennem længere tid?
En god nattesøvn kan have stor indflydelse på dit livssyn, dit helbred og dit velvære. Med ganske få ændringer, f.eks. at få en god nats søvn eller bruge tid på en afslappende hobby, og hjælper dig til at styrke dit velbefindende på den lange bane.