Luk

Hvad vil du gerne søge efter?

Luk

Om Juice PLUS+

Juice PLUS+® Company

En vision om at forandre verden

„Inspiring Healthy Living Around The World.“

Juice PLUS+ er meget mere end blot koncentrater fra frugt, grønsager og bær: Juice PLUS+ er for dig, som ved hvor vigtigt en afbalanceret kost er.

Historien om Juice PLUS+ startede helt tilbage i 1970, hvor Jay Martin grundlagde NSA (National Safety Associates) i Collierville, Tennessee (USA).

Det startede med at være en virksomhed, der ville gøre folks liv sikrere og bedre ved at producere brand- og røgalarmer. I 1980'erne blev produkterne udvidet til også at omfatte luft og vand filtrering systemer.

I 1993 blev fundamentet for fimaet startet, som vi kender det i dag. Det var indførelsen af Juice PLUS +. Siden da har The Juice PLUS + Company fortsat med at udvikle og udvide udvalget af produkter.

Hvad der startede som en lille virksomhed med direkte salg, er nu blevet en succesfuld verdensomspændendevirksomhed i mere end 20 lande, der hjælper mennesker til at tænke over, hvad de spiser og samtidig opnå en bedre livsstil. Vores europæiske hovedkontor i Basel har ansvaret for at koordinere vores forretning i alle de europæiske lande. Dan Holzmann, Partner, CEO & President Europe, har været med Juice PLUS+ fra begyndelsen og fortsætter med at overvåge succesen. Det betyder meget for ham, at kunne have en positiv indflydelse på folks livsstil.

Vores fælles mål vokser fra hans entusiasme til at inspirere folk og bidrage til en nem livsstil i hele verden!

Vi fejrede vores 20 års jubilæum i 2013. Vi har altid sat mennesket i centrum for vores forretning. Et af de vigtigste markeder i det 21. århundrede er ernæring, og du kan være en del af det. Lær mere om vores Juice PLUS + Franchise forretningsmodel! 

Historien om Juice PLUS+

Det kan være svært at nå at spise en afbalanceret kost hver dag, men det er et råd, vi bør tage til os. Juice PLUS+ er et tilbud til dig, der ønsker et bekvemt supplement til din kost. Hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige kvalitet.

Juice PLUS+ er fremstillet af koncentrater fra 27 typer af frugt, grønsager og bær. Juice PLUS+ indeholder flere vitaminer såsom Vitamin A, C og E og er et godt supplement til din kost. Læs mere om ingredienserne.

Der findes dog ingen erstatning for en god og afbalanceret kost, men Juice PLUS+ kapsler kan være et let daglig tilskud – Juice PLUS+ er for mange – simplethent et supplement valgt med sund fornuft!

Juice PLUS+ Shop